99
Informatie voor ouders
Alles goed geregeld!

Informatie voor de ouders

Opvang kiezen
Het kiezen van een opvang voor je kinderen doe je niet zomaar. Het gevoel moet goed zijn en daarom nodigen wij u altijd eerst uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen wij graag de tijd om u alles te laten zien en kunt u de sfeer proeven van onze opvang. 

Maar voordat u een kennismakingsgesprek wilt inplannen kunnen wij ons voorstellen dat u bepaalde praktische informatie wilt weten. Op deze pagina vind u al deze informatie.

Aanmelding procedure

Wanneer wij een aanmelding binnen krijgen plannen wij met de ouder(s) een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek is ruimte voor alle vragen. Daarnaast zal een rondleiding worden gegeven en wordt uitleg gegeven over de systemen waar wij mee werken. 

Het aanmelden van uw kind kan via dit inschrijfformulier.

Informatie opvragen kan via de mail of via telefoonnummer 06-27463974

Ouderportaal Kidsadmin

Kidsadmin verzorgt vanaf 1 juli de administratie voor ons. Door deze taken uit te besteden worden de pedagogisch medewerksters ontlast en komt alle tijd ten goede aan uw kinderen.

De Speelhoek gaat vanaf 1 juli 2023 werken met het ouderportaal van Kidsadmin voor het aanvragen van extra opvang, vakanties en studiedagen. Ook kunt u hier uw planning inzien, foto’s die we vanaf de groep delen, facturen, jaaropgaven en nog veel meer. krijgt u een inlog waarmee u toegang krijgt tot het ouderportaal en hiermee volledige controle krijgt over de opvang van uw kind.

Als ouder kunt u account aanmaken met het e-mailadres wat bij ons geregistreerd staat. Als beide ouders een e-mailadres hebben doorgegeven dan kunnen ze onafhankelijk van elkaar een account aanmaken. Vanaf 1 juli kunt u wijzigingen doorgeven via het nieuwe ouderportaal van Kidsadmin. Het ouderportaal waar wij voorheen mee werkten, Kindplanner, komt vanaf die datum te vervallen. 
 
Nadat de aanvragen zijn ingediend, worden deze door ons beoordeeld. U kunt de status van de aanvraag ook te allen tijde inzien via het ouderportaalmenu - aanvragen.
 

Wijzigen of aanvragen contract
Wilt u het contract van uw kind(-eren) wijzigen of een nieuw contract aanvragen? Hieronder staat per stap hoe u dat kunt doen.
Ook wanneer uw kind van de dagopvang overstapt naar de buitenschoolse opvang of op de BSO van de Kwebbeltjes (4 t/m 6 jaar) naar het Kwetternest (7+) gaat, vraagt u een nieuw contract aan.

U klikt op dit Aanmeldformulier > Geef aan: wijziging of nieuw contract aanvragen.
Deze wijzigingen/aanvragen kunnen niet worden gedaan via de ouderapp van Kidsadmin.

 
 
Wie doet wat?
Mocht u vragen hebben over bijvoorbeeld:
  • plaatsing
  • ruildagen
  • vakantieplanning
  • overeenkomsten
  • facturen etc.
Dan verzoeken we u contact op te nemen met Kidsadmin:
E-mail: despeelhoek@novict.com
Tel: 088-9904496
Bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 9.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur
 

Heeft u vragen over de locatie, het pedagogisch beleid, bijzonderheden over uw kind (bijvoorbeeld allergieën, medicijnen etc.) of als iemand anders uw kind ophaalt, dan kunt u contact opnemen met de locatie:
E-mail:  info@kinderopvangdespeelhoek.nl
Tel: 06-27463974
 

Interne-, en externe Klachtenprocedures


Klik hier voor alle informatie omtrend klachtenprocedures.


 

Contact


Kinderopvang de Speelhoek biedt opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend langskomen? Neem dan gerust contact op met Jeannette Koopmans:

  info@kinderopvangdespeelhoek.nl
  06-27463974

Copyright 2024 Kinderopvangdespeelhoek.nl
Website en vormgeving: